Καρδίτσα: 16χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από πυροβολισμό

Καρδίτσα: 16χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από πυροβολισμό - Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα στον Παλαμά Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Ένας 16χρονος μαθητής βρέθηκε νεκρός στην οικία του με τραύμα από κυνηγετικό όπλο, σε κοινότητα του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας.

Το τραγικό συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/1) και στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα και θα ακολουθήσει νεκροψία - νεκροτομή, ενώ από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Καθώς η τοπική κοινωνία πενθεί, τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Παλαμά Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, με απόφαση δημάρχου του δημάρχου Παλαμά.

Αναλυτικά, ο δήμαρχος του Παλαμά έγραψε ότι αποφάσισε «την αναστολή της λειτουργίας των μαθημάτων σε ένδειξη πένθους, όλων των σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Παλαμά, τη Δευτέρα 20/01/2025, εξαιτίας του αδόκητου θανάτου του μαθητή της Ά Λυκείου της Σχολικής μονάδας του Δήμου μας».

Με πληροφορίες από KarditsaLive.Net

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM