Καραμπόλα και ανατροπή φορτηγού στη λεωφόρο Αθηνών

Καραμπόλα και ανατροπή φορτηγού στη λεωφόρο Αθηνών Facebook Twitter
0

Καραμπόλα έγινε νωρίς το πρωί της Κυριακής στη λεωφόρο Αθηνών, κατά την οποία ανατράπηκε ένα φορτηγό και να διεξάγεται μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία των οχημάτων. 

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στο ύψος του Δαφνίου, όπου έξι ΙΧ αυτοκίνητα και ένα φορτηγό συγκρούστηκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, το φορτηγό ανετράπη και στη συνέχεια προκλήθηκε η καραμπόλα. 

Ευτυχώς, από την καραμπόλα δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, αλλά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν. Αιτία του τροχαίου ατυχήματος εκτιμάται πως ήταν η ολισθηρότητα του δρόμου. 

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση προκειμένου γερανός να απομακρύνει το φορτηγό από το οδόστρωμα. Εξαιτίας της καραμπόλας, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες της λεωφόρου Αθηνών στο σημείο και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο από μία, στο ρεύμα προς την Ελευσίνα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: 34 φωτιές σε ένα 24ωρο

Ελλάδα / Φωτιές σήμερα: 34 εστίες - Ευχαριστεί πιλότους και πυροσβέστες ο Κικίλιας

Ευχαριστώ θερμά τους πιλότους μας και όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν έγκαιρα και αποτελεσματικά τις δύσκολες πυρκαγιές που ξέσπασαν σήμερα, γράφει ο υπουργός
NEWSROOM