Καπραβέλος: «Βλέπω μαύρα Χριστούγεννα»

Καπραβέλος: «Βλέπω μαύρα Χριστούγεννα» Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

«Βλέπω μαύρα Χριστούγεννα», τόνισε αναφερόμενος στην πίεση που δέχεται το ΕΣΥ, ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, Νικόλαος Καπραβέλος.

«Η νύχτα για μία ακόμα φορά στο νοσοκομείο Παπανικολάου ήταν εφιαλτική παρόλο που δεν εφημερεύαμε» είπε χαρακτηριστικά για την πορεία του κορωνοϊού στην χώρα.

«Πλέον, η υποχρεωτικότητα έχει καθιερωθεί με μεγάλη αποφασιστικότητα. Αν μας άκουγε η πολιτεία από το καλοκαίρι δεν θα είχαμε αυτή τη σφοδρότητα του 4ου κύματος», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Καπραβέλος μιλώντας στο ΣΚΑΪ και τονίζοντας την σπουδαιότητα του εμβολίου.

Επισήμανε δε, ότι «Έχουμε εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που είχαμε ως σύστημα Υγείας» ενώ ζήτησε έκτακτα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν μέχρι τα Χριστούγεννα καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «προβλέπω επιδείνωση της πίεσης στα νοσοκομεία. Βλέπω μαύρα Χριστούγεννα».

«Θα πρέπει να είναι πιο αποφασιστική η πολιτεία στα μέτρα. Μάσκες παντού για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Lockdown στους ανεμβολίαστους. Πράσινο πάσο παντού, σε όλους τους κλειστούς χώρους. Ακόμα και τα παιδιά μας αν χρειαστεί, να κάνουν περισσότερες διακοπές, να κάνουν πιο γρήγορα τις διακοπές (των Χριστουγέννων), να σπάσει αυτή η αλυσίδα διότι η μόλυνση είναι τεράστια στην κοινότητα και το σύστημα υγείας δεν αντέχει» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες του ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM