Καπανδρίτι: Χωρίς ράμπα για ΑμεΑ το βάθρο στην παρέλαση– «Δυστυχώς, νιώθω διαφορετικός», λέει δημοτικός σύμβουλος

Καπανδρίτι: Χωρίς ράμπα αναπήρων το βάθρο στην παρέλαση– «Δυστυχώς, νιώθω διαφορετικός», λέει δημοτικός σύμβουλος Facebook Twitter
Φωτ: @Fotis Chrisoulas /Facebook
0

Αποκλεισμένος για ακόμη μια χρονιά από το βάθρο των επισήμων στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Καπανδρίτι βρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Φώτης Χρύσουλας, καθώς δεν υπήρχε ράμπα για ΑμεΑ.

Το ζήτημα είχε τεθεί και πέρσι, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι, με αποτέλεσμα ο Φώτης Χρύσουλας, που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, να το δημοσιοποιήσει εκ νέου μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ ευχαρίστησε τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που τον στήριξαν και δεν ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά έμειναν δίπλα του.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που συμμετείχαν στη παρέλαση της 28 Οκτωβρίου του Καπανδριτίου μας έκαναν όλους περήφανους αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Κύριο Μιχάλη Νταση που για ακόμα μια φορά χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες. Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός. Παράλληλα όμως θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτίου που με έκαναν να νιώσω καλύτερα χωρίς διαχωρισμούς».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ