Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Ύποπτος ο παππούς της ανήλικης - Εξετάστηκε στην Ασφάλεια

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Ανωμοτί εξέταση του παππού κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας Facebook Twitter
Pixabay
0

Ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος για κατηγορούμενος, έδωσε ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ο παππούς της 8χρονης στη Ρόδο, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Ο παππούς του παιδιού δεν είχε καταθέσει στο πλαίσιο της προανάκρισης και ούτε υπήρχε παραγγελία για την λήψη καταθέσεως από εκείνον, όπως αναφέρει η Δημοκρατική της Ρόδου. Ωστόσο, κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούσαν στην κακοποίηση του παιδιού.

Ο παππούς αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιανδήποτε σχέση με την κακοποίηση του παιδιού. Επισήμανε δε ότι ούτε ήταν αυστηρός απέναντι στην 8χρονη ούτε είχε αναλάβει αυτός και η σύζυγός την ανατροφή των τριών συνολικά εγγονιών του. Πιθανολόγησε ωστόσο ότι δράστης της κακοποίησης είναι ο σύντροφος τη κόρης του, αφήνοντας αιχμές και για την ίδια του την κόρη.

Ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε όλη η υπόθεση να έχει μεθοδευτεί από το ζευγάρι για να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών και να ανατεθεί στον ναυτικό πατέρα τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», κατόπιν εγγράφου αιτήματος του ιατροδικαστή θα διενεργηθεί συμπληρωματική έρευνα από τον ίδιο αλλά και γυναικολογική, μικροβιολογική και ψυχιατρική εξέταση στο παιδί. Υπενθυμίζεται ότι από την ιατροδικαστική εξέταση των υπολοίπων παιδιών δεν βρέθηκαν στοιχεία που να υποδηλώνουν κακοποίηση.

Ο ιατροδικαστής παρέδωσε αναλυτική περιγραφή των ευρημάτων του από την εξέταση της 8χρονης στην οποία πιθανολογείται ο τρόπος προκλήσεώς των τραυμάτων χωρίς να προκύπτει με βεβαιότητα σεξουαλική κακοποίηση. Όπως έχει προκύψει από τις καταθέσεις, η κακοποίηση που υπέστη το παιδί προήλθε από κάποιο αντικείμενο, που το ίδιο περιέγραψε ότι μοιάζει με «μαχαίρι» στην κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολόγου.

Η παιδοψυχολόγος έχει αποφανθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι το παιδί έχει νοητική στέρηση και το τοποθετεί ως προς την αντίληψη του στην ηλικία των 3,5 ετών. Επίσης, ελέγχεται και η πληροφορία που θέλει το ένα από τα αδέλφια του 8χρονου να έχει στην κατοχή του βίντεο από κινητό τηλέφωνο στο οποίο ο παππούς φέρεται να χτυπά την μικρή.


Η 33χρονη κατέθεσε ότι η ίδια και ο σύντροφός της δεν εργάζονται και παραμένουν στο σπίτι, πάνω από τους γονείς της, με τα παιδιά. Τόνισε ότι απουσιάζει μόνο τις ώρες που πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ και για άλλες εργασίες και τα παιδιά μένουν με τους γονείς της που την βοηθούν οικονομικά. 

Τέλος, η μητέρα, όσο και ο σύντροφος κατέθεσαν ότι έχουν πλήρη άγνοια για την κακοποίηση του παιδιού.


Με πληροφορίες της dimokratiki.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ