Κακοκαιρία Daniel: Βρέθηκε η γυναίκα που αγνοούνταν στη Χαλκιδική

Κακοκαιρία Daniel: Βρέθηκε η γυναίκα που αγνοούνταν στη Χαλκιδική Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μίας γυναίκας στη Χαλκιδική η οποία αγνοούνταν λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Πρόκειται για μία χειρίστρια κανό, η οποία αγνοούνταν στην περιοχή της Τορώνης εν μέσω της κακοκαιρίας Daniel.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr, μία γυναίκα που χειρίζεται ιδιωτικό σκάφος εντόπισε και διέσωσε τη γυναίκα, η οποία είναι καλά στην υγεία της. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό της συμμετείχε το Λιμενικό Σώμα και ένα ελικόπτερο.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα χάθηκε περίπου στις 19:00, ενώ τα ακραία φαινόμενα που συνοδεύουν την κακοκαιρία Daniel σαρώνουν την περιοχή.

Να σημειωθεί πως η κακοκαιρία Daniel αναμένεται να σημειώσει νέα έξαρση τις πρωινές ώρες, ενώ οι μετεωρολόγοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για το πιο ακραίο φαινόμενο σε ό,τι αφορά το μέγιστο ύψος βροχής σε ένα 24ωρο.

Ο Βασίλης Κικίλιας ζήτησε «ιδιαίτερη προσοχή από όλους και καμία μετακίνηση» λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Προσέθεσε ότι «οι πολίτες θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, της πυροσβεστικής και της ελληνικής αστυνομίας καθότι το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη». Επισήμανε μάλιστα πως μετά από κάποια μικρή ύφεση η κακοκαιρία Daniel θα έχει και πάλι έξαρση τις πρωινές ώρες.

Με πληροφορίες από Grtimes

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερες σε οκτώ επιλεγμένα σημεία της Αττικής και σε 10 γραμμές λεωφορείων

Ελλάδα / Κάμερες σε οκτώ επιλεγμένα σημεία της Αττικής και σε 10 γραμμές λεωφορείων

Τι περιλαμβάνει το πιλοτικό πρόγραμμα που έχει στόχο την εμπέδωση μιας νέας κουλτούρας υπευθυνότητας και τη δημιουργία συνθηκών που θα μειώνουν σημαντικά τα τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα
LIFO NEWSROOM
Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Ελλάδα / Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Μετωπική επίθεση στις καταγγέλλουσες και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξαπέλυσε ο ηθοποιός ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου – Παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για σεξουαλικές συνευρέσεις αλλά αρνήθηκε κάθε πράξη βίας ή εξαναγκασμού
LIFO NEWSROOM