Καιρός - Meteo: Νέο κύμα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Κίνδυνος για πλημμύρες (ΧΑΡΤΕΣ)

Καιρός - Meteo: Νέο κύμα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Κίνδυνος για πλημμύρες (ΧΑΡΤΕΣ) Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / UNSPLASH
0

Σε κλοιό κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες παραμένει η χώρα, με τα φαινόμενα να επηρεάζουν πολλές περιοχές και την Πέμπτη.

Σύμφωνε με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αξιόλογες βροχοπτώσεις έχουν εκδηλωθεί έως το πρωί της Τετάρτης σε περιοχές της Θράκης και της Κρήτης και κυρίως σε νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζοντα οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 09:30 το πρωί.

Καιρός Facebook Twitter

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τα φαινόμενα στις προαναφερθείσες περιοχές θα συνεχιστούν για το υπόλοιπο της ημέρας. Τις βραδινές ωστόσο ώρες ο καιρός στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα θα παρουσιάσει επιδείνωση με περαιτέρω ένταση των φαινομένων, τα οποία υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσουν και τμήματα των Κυκλάδων.

Την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν εκ νέου στα Δωδεκάνησα και σε νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, φαινόμενα που προοδευτικά θα επηρεάσουν σημαντικά και την Κρήτη.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται το Καστελόριζο. Επισημαίνεται ότι κατά τόπους οι όγκοι των βροχοπτώσεων είναι δυνατό να προκαλέσουν πλημμυρικά επεισόδια.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η γεωγραφική κατανομή του αθροιστικού υετού (βροχές/καταιγίδες) για το διήμερο Τετάρτη 29/12 - Πέμπτη 30/12, σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Καιρός Facebook Twitter

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ