Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχονται επικίνδυνα μπουρίνια και θυελλώδεις άνεμοι

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχονται επικίνδυνα μπουρίνια και θυελλώδεις άνεμοι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Τον καλοκαιρινό καιρό αυτής της εβδομάδας, διαδέχονται έντονα φαινόμενα από την Κυριακή και έπειτα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Ο γνωστός μετεωρολόγος στην πρόβλεψή του για τον καιρό της επόμενης εβδομάδας, κάνει λόγο για επικίνδυνα μπουρίνια και θυελλώδεις ανέμους. Αναλυτικότερα όπως αναφέρει ο κ. Μαρουσάκης μέχρι την Κυριακή θα θυμίζει καλοκαίρι.

Άλλωστε όπως έχουν επισημάνει αρκετοί ειδικοί, την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι οι θερμότερες ημέρες της εβδομάδας και δεν αποκλείεται ο υδράργυρος να αγγίξει και τους 34 βαθμούς Κελσίου.

«Καλοκαιρινός ο καιρός από αύριο και μέχρι Κυριακή μεσημέρι», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, συμπληρώνοντας πως «στη συνέχεια θα έχουμε επικίνδυνα μπουρίνια προς τα βόρεια και θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους προς τα ανατολικά και νότια οι οποίοι θα αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο πυρκαγιάς».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM