Καιρός: Έρχεται θερμή μεταφορά από τις ακτές της Β. Αφρικής, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς

Καιρός: Έρχεται θερμή μεταφορά από τις ακτές της Β. Αφρικής, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Υποχωρούν τα καιρικά φαινόμενα και έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να φτάσει έως και τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, ενημέρωσε για την εξέλιξη του καιρού και τη «θερμή μεταφορά από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής», που οι μετεωρολόγοι περιμένουν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Το επόμενο διήμερο, όπως είπε, θα διατηρηθεί αυξημένη συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγα όμως φαινόμενα, ενώ παράλληλα, ο παγετός θα αρχίσει να υποχωρεί από την Παρασκευή και μετά.

Το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσουν θερμοκρασίες κανονικές για την εποχή -δηλαδή οι μέγιστες θα είναι στους 20 βαθμούς. Από τις αρχές της Μ. Εβδομάδας θα έχουμε θερμή μεταφορά από τις ακτές της Β. Αφρικής με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ανέβει αισθητά και έτσι προς τα μέσα της Μ. Εβδομάδα να φτάσουμε και τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ο ήπιος καιρός θα διατηρηθεί για τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, κατέληξε ο Θοδωρής Κολυδάς, για τον καιρό των επόμενων ημερών.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM