Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Πού θα είναι πιο ισχυρά τα φαινόμενα

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι - Πού θα είναι πιο ισχυρά τα φαινόμενα Facebook Twitter
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
0

Βροχές και καταιγίδες με τοπικά ισχυρά φαινόμενα, χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά και θυελλώδεις ανέμους στα Δωδεκάνησα προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.


Πιο αναλυτικά, βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, στο Ανατολικό Αιγαίο, στα Δωδεκάνησα και στις Ανατολικές Κυκλάδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, με πιθανότητα χαλαζοποτώσεων στο Αιγαίο, ενώ πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο εσωτερικό της Στερεάς, της Πελοποννήσου και πιθανόν της Θεσσαλίας. Χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 5 έως 17, στην Ήπειρο από 7 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 16 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 4-6 μποφόρ, με μοναδική εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα επικρατήσουν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί, με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM