Και ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζει την Νατάσσα Μποφίλιου

Και ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζει την Νατάσσα Μποφίλιου Facebook Twitter
4

Τις δηλώσεις της Νατάσσας Μποφίλιου περί τροτσκισμού και δικτατορίας της ΕΕ σχολίασε σήμερα και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν κατονομάζει την τραγουδίστρια, αλλά κάνει αναφορά στις δηλώσεις της και εμφανίζεται επικριτικός για τους «τραγουδιστές και ηθοποιούς που έλεγαν "έλα Τσίπρα να μας σώσεις"». 

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Το '14 γέμισαν τα κανάλια, οι εφημερίδες και το διαδίκτυο με τραγουδιστές και ηθοποιούς που έλεγαν "έλα Τσίπρα να μας σώσεις". Κάποιοι προσδοκούσαν βέβαια τη δική τους σωτηρία αλλά αυτό μάλλον επιβαρύνει τη θέση τους παρά τους αθωώνει. Εμείς πηγαίναμε στις συναυλίες ή στα θέατρα και αυτοί μας πουλούσαν πακέτο στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Όσο περισσότερος κόσμος χειροκροτούσε τόσο μεγαλύτερος ήταν ο τίτλος στα ΜΜΕ.

Η ιστορία συνεχίστηκε και το '15. Το '16 ξεθύμανε. Οι μισοί ζήτησαν συγγνώμη και οι άλλοι μισοί μίλησαν για παρεξήγηση. Το καμίνι της "επανάστασης" όμως δεν έσβησε. Μετά τη διάψευση από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το επόμενο βήμα είναι να θέλεις να ανέβεις στο βουνό για να πολεμήσεις την Ευρώπη των τραπεζών (μια αριστερή εκδοχή, δηλαδή, της ατζέντας ψεκασμένων).

Όλα αυτά βέβαια ειπωμένα τις μέρες της πρεμιέρας σου σε μια από τις μεγαλύτερες σκηνές των Αθηνών (και όχι των βουνών). Χωρίς να σκέφτεσαι καθόλου τις ευθύνες σου για όλους αυτούς που σε ακολουθούν. Γιατί οι καλλιτέχνες ξέρουν ότι οι θαυμαστές είναι πολλές φορές σαν τα μικρά παιδιά.

Πιστεύουν τους έρωτες που τους τραγουδάνε και παίρνουν στα σοβαρά τις αντισυστημικές τους φανφάρες. Αφού ισχύει ότι "έρχονται οι μέρες του φωτός και μια εποχή τελειώνει", γιατί να μην ισχύει ότι "η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια δικτατορία";

Έτσι κάπως η κοινωνία δεν μπορεί να βγει από την περιδίνηση και η Ελλάδα παραμένει μια χώρα ζαλισμένη».

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ