Και άλλος νεκρός στο Κολαστήριο Κορυδαλλού - Οργή για την αδιαφορία της κυβέρνησης

Και άλλος νεκρός στο Κολαστήριο Κορυδαλλού - Οργή για την αδιαφορία της κυβέρνησης Facebook Twitter
1

 

Η τραγική είδηση ενός ακόμη θανάτου στο Κολαστήριο, το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, έγινε σήμερα γνωστή μέσω ενός tweet των διαχειριστών της σελίδας @kolastirio.

«Δυστυχώς άλλος ένας νεκρός στο κολαστήριο. Άλλη μια θανατική καταδίκη που εκτελείται. Πόσοι ακόμα;» έγραφε το μήνυμα. Η δεύτερη ανάρτηση σημείωνε: «Για ακάλυπτες επιταγές 75 ετών σε ένα χώρο που δεν μπορεί να παρέχει τα στοιχειώδη. Εν γνώση των υπευθύνων. Άλλος ένας εγκληματίας πέθανε!».

Η εφημερίδα των Συντακτών ανέφερε πως ο κρατούμενος για οικονομικά εγκλήματα στις φυλακές του Κορυδαλλού άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός - είχε μεταφερθεί από το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού στις 18 Δεκεμβρίου- αντιμετωπίζοντας σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Ο κρατούμενος, έπασχε από Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και ήταν πάνω από 70 ετών.

Το δημοφιλές hashtag #save_kolastirio γέμισε όπως ήταν φυσικό και σήμερα μηνύματα οργής για την κυβερνητική αδιαφορία πάνω στο ζήτημα.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Ελλάδα / Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και γιατρός

Στρατιωτικός κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του - Το δεύτερο αφορά γνωστό γιατρό της Μυτιλήνης, ο οποίος φέρεται να χειροδίκησε εναντίον της νεαρής κόρης του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια