Καβάλα: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα - «Αντικοινωνικός και κακότροπος, δεν πήγε στη γέννηση του παιδιού του»

Καβάλα: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα - «Αντικοινωνικός και κακότροπος, δεν πήγε στη γέννηση του παιδιού του» Facebook Twitter
0

Αποκαλυπτικές της σχέσης της 31χρονης Άννας με τον πατέρα του παιδιού της είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της κοπέλας, Μάρκος Αποστολίδης στον Alpha, η 31χρονη είχε φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο, καθώς λόγω της εγκατάστασής της στη Λεκάνη Καβάλας, είχε χάσει την πελατεία της από τη Γερμανία και είχαν μειωθεί αρκετά τα εισοδήματά της. 

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολίδη, η κοπέλα «συνέδραμε με κάθε οικονομικό τρόπο τον κτηνοτρόφο, στον οποίο είχε δώσει για την επιχείρησή του το ποσό των 5.000 ευρώ και στη συνέχεια και την ενίσχυση που είχε λάβει από το κράτος, ως ελεύθερη επαγγελματίας, λόγω κορωνοϊού, ύψους 2.000 ευρώ.

«Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο. Η κόρη μου τον πλήρωνε και τον τάιζε» επιβεβαιώνει στον Alpha και η μητέρα της Άννας που θρηνεί κόρη κι εγγόνι. 

«Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος» τόνισε ο κ. Αποστολίδης στο Mega.

Για έναν ιδιαίτερα αντικοινωνικό άνθρωπο κάνουν λόγο οι συγχωριανοί του δράστη και μάλιστα όπως ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, όταν εκείνη γέννησε δεν πήγε στο νοσοκομείο να τη δει, ενώ η μεταφορά της έγινε από φιλικό πρόσωπο.

Η συγκλονιστική περιγραφή του ιατροδικαστή

Μιλώντας στο Mega, ο Νίκος Κιφινίδης δηλώνει χαρακτηριστικά ότι είναι σπάνια η περίπτωση να σκοτώνουν εν ψυχρώ 11 μηνών παιδί.

«Και το παιδί και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα δηλαδή το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα, δηλαδή πέρασαν τα σκάγια και προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού, θάνατος ακαριαίος», δήλωσε, αρχικά. 

«Δεύτερη πυροβολεί τη γυναίκα που αλλάζει σφαίρα. Το παιδί πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια για πουλιά, η γυναίκα πυροβολήθηκε με χοντρά σκάγια για αγριογούρουνα και μετά αυτοκτόνησε ο ίδιος.

Η διαφορά χρόνου είναι σε ένα λεπτό, πόσο χρειάζεται να βάλεις καινούργια σφαίρα μέσα για να οπλίσεις το όπλο;», πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

«Και μετά έκανε δύο προσπάθειες, πρώτη φορά προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω, αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε. Τα σκάγια πέρασαν κάτω από το δέρμα χωρίς να προκαλέσει ρήξη πνευμόνων», επισήμανε.

Ερωτηθείς από τι απόσταση πυροβολήθηκε το μωρό, ο ιατροδικαστής απάντησε: «Ήταν σε κάθε περίπτωση κοντινή απόσταση, δύο με τρία μέτρα και η γυναίκα και το μωρό. Και της γυναίκας και του παιδιού ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Σαράντα χρόνια είμαι ιατροδικαστής σπάνια βλέπω περίπτωση να σκοτώνουν εν ψυχρώ ένα 11μηνο παιδί. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί εγώ», είπε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ