Ισόβια για τη σύζυγο του ναυτικού, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε καταψύκτη

Ισόβια για τη σύζυγο του ναυτικού, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε καταψύκτη Facebook Twitter
0

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 50χρονη σύζυγο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε ένα καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2016.


Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης σε κάθειρξη 18 ετών την 27χρονη συγκατηγορούμενη της 50χρονης, μετατρέποντας την κατηγορία σε βάρος της από ανθρωποκτονία από πρόθεση σε απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.


Στον τρίτο κατηγορούμενο, που κρίθηκε ένοχος για υπόθαλψη εγκληματία, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.


Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό στις δύο γυναίκες, αλλά ούτε και στον συγκατηγορούμενο τους για την υπόθεση δολοφονίας του ναυτικού, ο οποίος σύμφωνα με την δικογραφία θανατώθηκε τον Ιανουάριο του 2015 στο διαμέρισμα που έμενε η σύζυγος με τον ανήλικο γιο του. Το πτώμα του ναυτικού είχε εντοπιστεί τυχαία έναν χρόνο μετά το έγκλημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM