Ηλιούπολη: Ξεκόλλησε και έπεσε μεγάλο κεραμίδι σε προαύλιο σχολείου ενώ έπαιζαν μαθητές

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΘΗΤΕΣ Facebook Twitter
Φωτ. από το περιστατικό στο σχολείο της Ηλιούπολης / Glomex
0

Σοβαρό περιστατικό έγινε γνωστό πως σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε δημοτικό σχολείο στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ώρα που οι μαθητές έπαιζαν στο προαύλιο του 2ου δημοτικού Ηλιούπολης, έπεσε από μεγάλο ύψος κεραμίδι μεγέθους 45 εκατοστών.

Ηλιούπολη: Το κεραμίδι έπεσε από ύψος 15 μέτρων

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κεραμίδι έπεσε από ύψος 15 μέτρων και προσγειώθηκε στο έδαφος, την ώρα που λίγο πιο δίπλα έπαιζαν μικροί μαθητές.

Όπως αναφέρεται, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου έχει κάνει αρκετές φορές καταγγελίες και παράπονα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο.

Μάλιστα, για το περιστατικό της Τετάρτης υποστηρίζουν πως ήταν θαύμα που δεν τραυματίστηκε κάποιο άτομο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM