Το κατώφλι του ανακριτή, με βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος του, αναμένεται να περάσει σήμερα ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

 

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση , έχουν προφυλακιστεί ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος φέρεται να την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών και ένας αστυνομικός, που κατά τη δικογραφία την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

 

Σε βάρος του 32χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες πριν από δύο ημέρες. Σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει η 19χρονη, πρόκειται για το πρώην σύντροφό της, οποίος όπως καταγγέλλει η ίδια, την εξέδιδε.

 

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ. με έβαζε να κάνω και ο Ντ., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μού έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ (…) Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός», φέρεται να είχε καταθέσει η 19χρονη μόλις κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα του 39χρονου αστυνομικού.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 39χρονος αστυνομικός και ο 32χρονος να συνδέονται μεταξύ τους στο πλαίσιο δράσης οργανωμένου κυκλώματος σωματεμπορίας.