Ηλεία: 4η ημέρα ερευνών για τον αγνοούμενο οδηγό που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Ηλεία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Πλουτοχώρι, του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων της Ηλείας.

Οι έρευνες της 6ης ΕΜΑΚ αλλά και των πυροσβεστών εστιάζουν σ’ όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας, στο οποίο υπάρχουν ακόμη πολλά φερτά υλικά, παρά την υποχώρηση της στάθμης των υδάτων. Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες τόσο στην περιοχή του ποταμού Αλφειού όσο και στις εκβολές του.

Υπενθυμίζεται πως προχθές βρέθηκε νεκρή η γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει τη γέφυρα στην είσοδο του χωριού, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να σφηνώσει στο κράσπεδο, κάτι που εμπόδιζε τους δύο επιβαίνοντες να ανοίξουν τις πόρτες. Εξαιτίας της πίεσης του νερού, το κράσπεδο δεν άντεξε και έσπασε, με το αυτοκίνητο να πέφτει στον χείμαρρο.

Ηλεία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
Ηλεία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Ελλάδα / Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τι αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους οι 22χρονοι σήμερα

Οι δυο τους αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας, του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη του στη Φοινικούντα
LIFO NEWSROOM
Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM