Ηellenic Train: Επαναλειτουργούν τα τρένα στη γραμμή Αθήνα – Καλαμπάκα

Ηellenic Train: Επαναλειτουργούν τα τρένα στη γραμμή Αθήνα – Καλαμπάκα Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Επανακυκλοφορούν από σήμερα τα τρένα στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 882 και 887 που εκτελούν τη διαδρομή Αθήνα- Καλαμπάκα- Αθήνα, σύμφωνα με την Hellenic Tain.

Σε ενημέρωσή της η Hellenic Train αναφέρει ότι το δρομολόγιο 882 με ώρα αναχώρησης 08:28 από τον σιδηροδρομικό σταθμό  Λαρίσης θα πραγματοποιηθεί με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Στη συνέχεια, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Καλαμπάκα και ενδιάμεσες στάσεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Αντίστοιχα, το δρομολόγιο 887 με ώρα αναχώρησης 16:58 θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο από την Καλαμπάκα μέχρι τον ΣΣ Λειανοκλαδίου, με στάσεις σε Τρίκαλα και Καρδίτσα και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι, το τμήμα Λειανακλάδι - Καλαμπάκα- Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM