Η Τουρκία επιμένει στην πρόκληση - Μαχητικά πάνω από Οινούσσες και Παναγιά

Η Τουρκία επιμένει στην πρόκληση - Μαχητικά πάνω από Οινούσσες και Παναγιά Facebook Twitter
0

Την κλιμάκωση των προκλήσεων επιλέγει η Τουρκία καθώς για ακόμη μια φορά μαχητικά της προχώρησαν σε παραβιάσεις.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από τις Οινούσσες στα 22.000 πόδια στις 12:12 μ.μ. και 8 λεπτά αργότερα το ίδιο ζεύγος πέταξε πάνω από την Παναγιά στα 22.000 πόδια επίσης.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM