Η Τουρκία επιμένει στην πρόκληση - Μαχητικά πάνω από Οινούσσες και Παναγιά

Η Τουρκία επιμένει στην πρόκληση - Μαχητικά πάνω από Οινούσσες και Παναγιά Facebook Twitter
0

Την κλιμάκωση των προκλήσεων επιλέγει η Τουρκία καθώς για ακόμη μια φορά μαχητικά της προχώρησαν σε παραβιάσεις.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από τις Οινούσσες στα 22.000 πόδια στις 12:12 μ.μ. και 8 λεπτά αργότερα το ίδιο ζεύγος πέταξε πάνω από την Παναγιά στα 22.000 πόδια επίσης.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM