Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το καλοκαίρι με "ψειροπάζαρα"

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το καλοκαίρι με "ψειροπάζαρα" Facebook Twitter
1

Με δύο υπαίθρια "ψειροπάζαρα" υποδέχεται τον Ιούνιο η Θεσσαλονίκη καλώντας τους κατοίκους σε ...ψάξιμο θησαυρών ανάμεσα σε μεταχειρισμένα ή παλαιά αντικείμενα, σε έργα τέχνης, ρούχα και κοσμήματα.

 

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, 3 και 4 Ιουνίου, διοργανώνεται "Flea market" από το "Χάρισέ το", με συμμετοχές που αφορούν κατά 25% σε καινούργια αντικείμενα και κατά 75% σε "second hand". Το παζάρι θα περιλαμβάνει vintage συλλογές, αντίκες, ρούχα, χειροποίητα κοσμήματα, βιολογικά τρόφιμα, κ.α. και θα πραγματοποιηθεί στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo AE.

 

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Flea Market & Street Food από την ομάδα "Upnloud", με ώρες λειτουργίας από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ.

 

Θα περιλαμβάνει ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια, γεύσεις και συνταγές απ’ όλο τον κόσμο, Workshops & παρουσιάσεις βιβλίων για τα παιδιά και χώρους για ενημέρωση από ΜΚΟ.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια