Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη υιοθέτησε το κουτάβι από την Αλεξανδρούπολη, που σύμφωνα με ιατρικές γνωματεύσεις υπέστη φρικτή κακοποίηση και βιάστηκε επανειλημμένα. 

 

Όπως εξηγεί η Άννα-Μαρία Ζαφειριάδου, πρόεδρος της φιλοζωικής ομάδας «Αδεσποτούλια Ξάνθης», η γνωστή ηθοποιός βλέποντας τις σχετικές αναρτήσεις στο social media επικοινώνησε μαζί τους και με δικά της έξοδα αποφάσισε να υιοθετήσει την μικρή Αλέξα, που πλέον ονομάζεται Αγάπη.

 

«Στις 12 Νοεμβρίου βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη ένα κακοποιημένο θηλυκό κουτάβι 4,5 μηνών που από τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις διαπιστώθηκε ότι είχε κακοποιηθεί και βιαστεί επανειλημμένα. Παρά την προσφυγή στην αστυνομία και την επικήρυξη με 3.000 ευρώ σε όποιον δώσει ανώνυμα πληροφορίες, κανείς δεν βοήθησε για να βρεθεί ο δράστης που κακοποίησε με τέτοιον βάναυσο τρόπο την μικρή Αλέξα (Πήρε το προσωρινό αυτό όνομα λόγω ότι βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη).

 

Η γνώστη ηθοποιός Τάνια Τρύπη ευαισθητοποιημένη σε φιλοζωικά θέματα βλέποντας τις αναρτήσεις μας στο social media, που απεγνωσμένα ψάχναμε να βρούμε τον δράστη επικοινώνησε μαζί μας και με δικά της έξοδα αποφάσισε να υιοθετήσει την μικρή "Αλέξα” για να της χαρίσει μια ανέμελη ζωή γεμάτη αγάπη. "Αγάπη" θα είναι και το νέο όνομα της μικρής σκυλίτσας που πλέον χάρη στην Τάνια Τρύπη είμαστε σίγουροι ότι με τον καιρό θα ξεχάσει την φρίκη που γνώρισε από έναν "συνάνθρωπο" μας. Δράστες τέτοιων αποτρόπαιων περιστατικών δυστυχώς αν δεν τιμωρηθούν είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα επαναλάβουν το έγκλημα τους και σε άλλα άτυχα ζώα, αλλά πολύ πιθανόν και σε συνάνθρωπους μας"».

 

 

Φωτογραφία με το σκυλάκι δημοσίευσε σήμερα και η Τάνια Τρύπη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

 

Την σχετική καταγγελία είχε κάνει η ομάδα εθελοντών με φιλοζωική δράση «Αδεσποτούλια Ξάνθης», αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι το κουτάβι «βιάστηκε παρά φύση και κατά φύση επανειλημμένα… για μέρες». 

 

«Το ζωάκι είναι 4,5 μηνών και βιάστηκε επανειλημμένα με βιαιότητα και με αντικείμενα παρά φύση, ενώ λείπει και ένα κομμάτι από τον πρωκτό του. Εξακολουθεί να κάνει χαρούλες, αλλά όποιος το αγγίξει κάτω από τη μέση, πονάει πάρα πολύ και φυσικά φοβάται. Αυτές τις ημέρες νοσηλεύεται στην κλινική, παίρνει βαριά χάπια και παυσίπονα αλλά δεν έχω ιδέα εάν θα καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει τη φρίκη που έζησε», ανέφερε η Άννα- Μαρία Ζαφειριάδου.