Η πρώτη μεγάλη έξοδος των διακοπών - Πληρότητα σε πλοία και αεροπλάνα και μεγάλη κίνηση για τα νησιά

Η πρώτη μεγάλη έξοδος των διακοπών - Πληρότητα σε πλοία και αεροπλάνα και μεγάλη κίνηση για τα νησιά Facebook Twitter
0

Oι αδειούχοι του Ιουλίου εγκαταλείπουν σταδιακά την Αθήνα και τα μεγάλα αστικά κέντρα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την κίνηση σε λιμάνια και αεροδρόμια να είναι αυξημένη από χθες, αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Το πρωί της Παρασκευής στα λιμάνια η πληρότητα έφτασε το 90% για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς όπως οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη.

28 πλοία με προορισμό τα νησιά αναχώρησαν χθες από το λιμάνι του Πειραιά ενώ αντίστοιχη κινητικότητα υπήρχε και στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Το Σαββατοκύριακο από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 51 δρομολόγια πλοίων που θα μεταφέρουν συνολικά πάνω από 30.000 επιβάτες.

Αυξημένη ήταν η κίνηση από χθες και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς αρκετοί ταξιδιώτες έχουν επιλέξει να μετακινηθούν με αεροπλάνο στον προορισμό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η πρώτη μεγάλη έξοδος των διακοπών - Πληρότητα σε πλοία και αεροπλάνα και μεγάλη κίνηση για τα νησιά Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Ελλάδα / «Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες είχαν φτάσει στην περιοχή για να ξαναδούν το σημείο όπου πριν λίγο καιρό είχε εντοπιστεί συντρίμμι μαχητικού αεροσκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο είχε αναδείξει ο άτυχος ορειβάτης
LIFO NEWSROOM