Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος της Σκοπέλου

Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος της Σκοπέλου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣΦωτογραφία Αρχείου
0

Το νησί της Σκοπέλου και ιδιαίτερα την περιοχή της Γλώσσας έχει πλήξει το νέο κύμα κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», καθώς σημειώνεται έντονη χιονόπτωση στη περιοχή.

Αυτή την ώρα στο νησί η κακοκαιρία έχει προκαλέσει βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του νησιού να είναι χωρίς ρεύμα.

Ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, σημείωσε ότι η χώρα και άλλες περιοχές της Σκοπέλου είναι χωρίς ρεύμα, τονίζοντας ότι κάποιο δέντρο έχει πέσει στο δρόμο και έχει αποκλείσει την δυνατότητα στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να προσεγγίσουν το σημείο και να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Ο κ. Βασιλούδης, είπε μεταξύ άλλων, ότι ήδη έχει οργανωθεί συνεργείο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να μετακινήσει το δέντρο από τον δρόμο, σημειώνοντας βέβαια πως αυτό που τον ανησυχεί είναι η έλλειψη θέρμανσης από την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Το ύψος του χιονιού στην πόλη ξεπερνάει τα 10 εκατοστά, ενώ σε άλλα σημεία το ύψος του χιονιού είναι μεγαλύτερο.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επιχειρεί στο νησί της Σκοπέλου με τουλάχιστον δέκα μηχανήματα, ώστε οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί, ενώ η επιχείρηση αναμένεται να συνεχιστεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM