Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος της Σκοπέλου

Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος της Σκοπέλου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣΦωτογραφία Αρχείου
0

Το νησί της Σκοπέλου και ιδιαίτερα την περιοχή της Γλώσσας έχει πλήξει το νέο κύμα κακοκαιρίας «Τηλέμαχος», καθώς σημειώνεται έντονη χιονόπτωση στη περιοχή.

Αυτή την ώρα στο νησί η κακοκαιρία έχει προκαλέσει βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του νησιού να είναι χωρίς ρεύμα.

Ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, σημείωσε ότι η χώρα και άλλες περιοχές της Σκοπέλου είναι χωρίς ρεύμα, τονίζοντας ότι κάποιο δέντρο έχει πέσει στο δρόμο και έχει αποκλείσει την δυνατότητα στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να προσεγγίσουν το σημείο και να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Ο κ. Βασιλούδης, είπε μεταξύ άλλων, ότι ήδη έχει οργανωθεί συνεργείο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να μετακινήσει το δέντρο από τον δρόμο, σημειώνοντας βέβαια πως αυτό που τον ανησυχεί είναι η έλλειψη θέρμανσης από την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Το ύψος του χιονιού στην πόλη ξεπερνάει τα 10 εκατοστά, ενώ σε άλλα σημεία το ύψος του χιονιού είναι μεγαλύτερο.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας επιχειρεί στο νησί της Σκοπέλου με τουλάχιστον δέκα μηχανήματα, ώστε οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί, ενώ η επιχείρηση αναμένεται να συνεχιστεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM
«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM