Χίος: Επεισόδια στο λιμάνι των Mεστών μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ

Χίος: Επεισόδια στο λιμάνι των Mεστών μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ Facebook Twitter
astraparis
0

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο λιμάνι των Μεστών στη Χίο κατά την επιβίβαση των διμοιριών των ΜΑΤ στο πλοίο με το οποίο αποχωρούν από το νησί.

Σύμφωνα με τo alithia.gr, 14 διμοιρίες των ΜΑΤ ανέμεναν την επιβίβαση στο πλοίο όταν οργισμένοι κάτοικοι του νησιού που τους περίμεναν εκεί, άρχισαν να βρίζουν, με αποτέλεσμα οι άνδρες των ΜΑΤ, αγνοώντας τις εντολές των επικεφαλής τους να πάρουν κράνη, γκλομπς και δακρυγόνα και να επιτεθούν ανεξέλεγκτα κατά των πάντων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, προπηλάκισαν ακόμη και άνδρες του Λιμενικού Σώματος που βρίσκονταν εκεί για να διευκολύνουν την αποχώρησή τους.

Στο μεταξύ είχε αρχίσει η ρίψη χημικών και πέτρες και πυροτεχνήματα από την άλλη πλευρά, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν ασύντακτα καταδρομικές επιχειρήσεις, σημειώνει το astraparis.gr

Η κατάσταση συνεχίσθηκε για πάνω από μισή ώρα, με άνδρες των ΜΑΤ να ρίχνουν δακρυγόνα και πέτρες προκαλώντας ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τελικά, κι ενώ πλέον είχε φανεί το πλοίο κι είχε αρχίσει την διαδικασία πρόσδεσης, άρχισαν να επιβιβάζονται με μερικούς να περιφρουρούν συντεταγμένα την επιβίβαση έως την αναχώρηση τους από το λιμάνι των Μεστών.

Χίος: Επεισόδια στο λιμάνι των Mεστών μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ Facebook Twitter
astraparis
Χίος: Επεισόδια στο λιμάνι των Mεστών μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ Facebook Twitter
astraparis
Χίος: Επεισόδια στο λιμάνι των Mεστών μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ Facebook Twitter
astraparis

Με πληροφορίες από Alithia / Astraparis

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM