ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

Χίος: Από σήμερα η τοποθέτηση οικίσκων στο κέντρο υποδοχής της ΒΙΑΛ

Χίος: Από σήμερα η τοποθέτηση οικίσκων στο κέντρο υποδοχής της ΒΙΑΛ Facebook Twitter
0

Ανεμπόδιστα, τουλάχιστον από πλευράς νομικής, μπορεί από σήμερα το πρωί το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής να τοποθετήσει οικίσκους στον καταυλισμό του Κέντρου υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στη Χίο.

 

Με απόφαση του που έγινε γνωστή σήμερα Τρίτη το πρωί, το Ειρηνοδικείο Χίου απέρριψε τη σχετική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του δήμου Χίου, κατά του ελληνικού Δημοσίου.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του δήμου Χίου είχε συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Χίου την περασμένη Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, και η απόφαση εκδόθηκε εντός του αναμενόμενου χρόνου, λόγω και του επείγοντος χαρακτήρα που έχει η όλη υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΑΝΤΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Ελλάδα / Αντιδράσεις για τις επικείμενες συγχωνεύσεις τμημάτων στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών

Οι γονείς εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους, επισημαίνοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη λειτουργία του σχολείου και τη μαθησιακή πορεία των παιδιών
LIFO NEWSROOM