Χάρη σε κατάδικο για να προσληφθεί στη ΔΕΗ έδωσε το ελληνικό κράτος

Χάρη σε κατάδικο για να προσληφθεί στη ΔΕΗ έδωσε το ελληνικό κράτος Facebook Twitter
1

Χάρη σε κατάδικο που είχε κριθεί ένοχος για κατοχή και πώληση ναρκωτικών έδωσε το ελληνικό κράτος σύμφωνα με δημοσίευμα του ΣΚΑΪ.

Η χάρη δόθηκε προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσληψή του άντρα στη ΔΕΗ, η οποία όμως τελικά αρνήθηκε να τον προσλάβει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η χάρη δόθηκε με προεδρικό διάταγμα που υπογράφηκε τον Αύγουστο έπειτα από σχετική πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Παρασκευόπουλου.

Ο υποψήφιος υπάλληλος είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ όμως δεν μπορούσε να διοριστεί λόγω της καταδίκης του σε διετή φυλάκιση – με τριετή αναστολή – από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας.

Οι πληροφορίες που θέλουν τον υποψήφιο να είναι κομματικό στέλεχος του κυβερνητικού συνασπισμού στην Κοζάνη δεν επιβεβαιώνονται.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
ε το αλλο χαρη σε καταδικη για κλοπη σε πρόσωπο για να εξασκει το επαγγελμα του ... νοσηλευτη σε δημοσιο ή ιδιωτικο θεραπευτηριο!!!! Δηλ στην εξορισμου κατασταση αδυναμιας δεν τρεχει τιποτα.Αυτοι ετσι και αλλοιως πανε σε ιδιωτικα