Χαλκιδική: Τεράστιος υδροστρόβιλος σχηματίστηκε το πρωί στο Παλιούρι

Χαλκιδική: Υδροστρόβιλος σχηματίστηκε το πρωί στο Παλιούρι	Facebook Twitter
Φωτ.: voria.gr
0

Ένα εντυπωσιακό καιρικό φαινόμενο, που δεν είναι σπάνιο στη χώρα μας, σχηματίστηκε σήμερα το πρωί στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για έναν υδροστρόβιλο που δημιουργήθηκε κοντά στην ακτή στο Παλιούρι (Κασσάνδρα), και εντυπωσίασε τους παραθεριστές.

Αρκετοί έσπευσαν παρά τον αρχικό φόβο και την έκπληξη να απαθανατίσουν το φαινόμενο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Κύριο αίτιο εμφάνισης του φαινομένου αυτού είναι η μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ υδάτινων επιφανειών και ανώτερων ατμοσφαιρικών στρωμάτων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM