Χαλκιδική: 17χρονη κατήγγειλε τον 24χρονο πρώην σύντροφό της για revenge porn- «Με διέσυρε»

Χαλκιδική: 17χρονη κατήγγειλε τον 24χρονο πρώην σύντροφό της για revenge porn- «Με διέσυρε» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Θύμα revenge porn κατήγγειλε ότι έπεσε μία 17χρονη από τη Χαλκιδική, από τον 24χρονο πρώην σύντροφό της, όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν. 

Ο 24χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, ανάρτησε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους. «Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Προδόθηκαν τα συναισθήματα μου, με διέσυρε, δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω από το σπίτι δεν έχω κουράγιο, είμαι συντετριμμένη. Πώς είναι δυνατόν να έκανε κάτι τόσο φρικτό και απάνθρωπο. Και όλα αυτά επειδή απλά του ζήτησα να χωρίσουμε», δήλωσε η ανήλικη στην ιστοσελίδα GRTimes. 

Η σχέση τους, δήλωσε η 17χρονη, ξεκίνησε πριν από έξι μήνες. «Άλλαξαν κάποια πράγματα στο χαρακτήρα του, στη συμπεριφορά του και αυτό με ξένισε. Τελικά αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνεχίσω μαζί του. Συναντηθήκαμε και του ανακοίνωσα την απόφαση μου. Δεν το πήρε καλά, αλλά δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθούσε», ανέφερε η ανήλικη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 17χρονης, Όθωνα Παπαδόπουλο, ο 24χρονος κάποια στιγμή την πίεση να του δώσει τους κωδικούς της στα social media και ανέβασε στον λογαριασμό της ανήλικης στο Instagram βίντεο με προσωπικές στιγμές τους. 

«Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σχέσης, σε μια σκηνή ζηλοτυπίας που προκάλεσε ο ίδιος, της δήλωσε ότι θα έπρεπε να του δώσει τους κωδικούς που χρησιμοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επαληθεύσει το εάν αυτή είχε επαφές και ανταλλαγή μηνυμάτων με άλλον άντρα. Αναγκάστηκε υπό την ασφυκτική του πίεση να του δώσει τους κωδικούς της και μετά από λίγες ώρες βρήκε αναρτημένο στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο ήταν καταγεγραμμένες αυστηρά προσωπικές τους στιγμές», δήλωσε ο δικηγόρος. 

Ήδη έχει υποβληθεί μήνυση και «συντάσσεται ποινική δικογραφία για να υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα», συμπλήρωσε ο δικηγόρος. Το γεγονός «προκάλεσε αναστάτωση σε όλο το οικογενειακό περιβάλλον» «ψυχολογική κατάρρευση» στη 17χρονη, «που είδε τις αυστηρές προσωπικές της στιγμές να κοινοποιούνται χωρίς καμία δική της συγκατάθεση και έγκριση», επεσήμανε ο κ. Παπαδόπουλος, συμπληρώνοντας ότι η ανήλικη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ