Χαλάνδρι: 53χρονος κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς

Χαλάνδρι: 53χρονος κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου της ρεματιάς στο Χαλάνδρι / EUROKINISSI
0

Ένας 53χρονος αθλητής κατέρρευσε σήμερα στο Χαλάνδρι, κατά τη διάρκεια του 11ου Αγώνα Ρεματιάς.

Το τραγικό συμβάν ανακοίνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου, νωρίτερα το πρωί της Κυριακής. Ο Δήμος ενημέρωσε πως παρότι του έκαναν ΚΑΡΠΑ μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ στο σημείο, ο αθλητής κατέληξε. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο αγώνας διακόπηκε.

«Πιστοποιημένοι νοσηλευτές και εργαζόμενοι έκαναν ΚΑΡΠΑ χρησιμοποιώντας και απινιδωτή μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο αθλητής μεταφερθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.

«Ζητούμε συγγνώμη για τη διακοπή του αγώνα από τους εκατοντάδες αθλητές που περίμεναν για την διαδρομή των 5 και του 1χλμ., ωστόσο νομίζουμε ότι η γιορτή αυτή του αθλητισμού χάνει το νόημα της μετά από τέτοιο γεγονός», καταλήγει.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM