H «Ελλήνων Συνέλευσις» του Σώρρα γίνεται κόμμα και τάζει 20.000 ευρώ σε κάθε Ελληνα

H «Ελλήνων Συνέλευσις» του Σώρρα γίνεται κόμμα και τάζει 20.000 ευρώ σε κάθε Ελληνα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
12

Ήταν μάλλον αναμενόμενο να το δούμε και αυτό!

Σήμερα λοιπόν ανακοινώθηκε η μετατροπή των «Ελλήνων Συνέλευσις» σε πολιτικό κόμμα.

Τα νέα ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ώρες από στελέχη σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στην Πάτρα.


Όπως μεταδίδει και το pelop.gr στόχος τους είναι η κάθοδος στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και η ανάληψη της εξουσίας, καθώς όπως δήλωσαν «η κομματοκρατία ήταν εκείνη που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής».

Μάλιστα υποσχέθηκαν ότι εάν το κόμμα πάρει την εξουσία, θα πιστωθεί στον λογαριασμό κάθε Έλληνα το ποσό των 20.000 ευρώ, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.


Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος γενικός γραμματέας των Ελλήνων Συνέλευσις μαζί με την Γεωργία Βαγενά, πρόεδρος διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου, Γιάννης Καλογερόπουλο, πρόεδρος διοίκησης ανατολικής Πελοποννήσου και Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο, διευθύνων σύμβουλος περιφέρειας Δυτικής Πελοποννήσου.

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτι, δεν έχουμε να φάμε» -

Ελλάδα / Αγρότες: «Και να γυρίσουμε σπίτια μας, δεν έχουμε να φάμε» - Αύριο η εξειδίκευση των μέτρων της κυβέρνησης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα μέτρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά είναι τα μέτρα και δεν υπάρχουν άλλα»
THE LIFO TEAM