H ανακοίνωση της ΑΝΕΚ και φωτογραφίες από το φλεγόμενο πλοίο

H ανακοίνωση της ΑΝΕΚ και φωτογραφίες από το φλεγόμενο πλοίο Facebook Twitter
0
H ανακοίνωση της ΑΝΕΚ και φωτογραφίες από το φλεγόμενο πλοίο Facebook Twitter

Φωτογραφία του φλεγόμενου Norman Atlantic τραβηγμένη από το εσωτερικό του πλοίου της γραμμής Ανκόνα-Ηγουμενίτσα που έχει σταματήσει κοντά στο σημείο της επιχείρησης δημοσίευσε λίγο νωρίτερα το blog paramythia-online.gr.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες από ιταλικό ειδησεογραφικό βίντεο στο Youtube:

Παράλληλα η εταιρεία ΑΝΕΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό η οποία αναφέρει:

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης-12-2014 σημειώθηκε πυρκαγιά στο ιταλικής πλοιοκτησίας και σημαίας επιβατικό-οχηματαγωγό πλοίο «NORMAN ATLANTIC» της εταιρείας «VISEMAR di Navigazione S.R.l.», ναυλωμένο από την εταιρεία ΑΝΕΚ Α.Ε., το οποίο εκτελούσε την δρομολόγια γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα και ενώ βρισκόταν 35 μίλια βόρεια της Κέρκυρας, στα διεθνή χωρικά ύδατα.

Στο πλοίο επέβαιναν 422 επιβάτες και 56 άτομα πλήρωμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εκκένωσης του πλοίου από το πλήρωμα του πλοίου και την πλοιοκτήτρια εταιρεία σε συνεργασία με τις αρμόδιες ιταλικές και ελληνικές αρχές. Η εταιρεία θα επανέλθει με κάθε νεότερη πληροφορία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Ελλάδα / Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Οι γονείς καταγγέλλουν «εγκληματική αμέλεια» από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων και Υπουργείου Παιδείας, κατηγορώντας τις αρμόδιες αρχές για την έλλειψη ελέγχων και συστηματικής συντήρησης των σχολικών εγκαταστάσεων
LIFO NEWSROOM