Το κατώφλι της εισαγγελίας Πρωτοδικών πέρασε πριν από λίγο ο καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας των Γλυκών Νερών.

 

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε στα δικαστήρια συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της ΟΠΚΕ για την προστασία του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

Δεν είχε καλυμένο το πρόσωπό του ενώ ήταν δεμένος πισθάγκωνα και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Στις καταιγιστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δεν απάντησε το παραμικρό. 

 

Όπως αναμένεται, θα  εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και στη συνέχεια θα οδηγηθεί ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή για να απολογηθεί. 

 

Είναι ήδη γνωστό πως ο συνήγορός του θα ζητήσει προθεσμία για την προσεχή Τρίτη για να προετοιμάσει την απολογία του. 

 

Ο κατηγορούμενος βαρύνεται με δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθως ήταν ύποπτος τέλεσης νέων πράξεων και ύποπτος φυγής. 

Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα ο 32χρονος - Με αλεξίσφαιρο και συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών
Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και χωρίς να έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 32χρονος - Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

 

Η επιμέλεια του παιδιού 


Ήδη, η εισαγγελία ανηλίκων έχει επιληφθεί του θέματος. Όπως προβλέπει ο αστικός κώδικας για τις περιπτώσεις αδυναμίας ανατροφής του παιδιού με τους φυσικούς του γονείς, δίνεται η δυνατότητα επιμέλειας στις οικογένειες είτε του ενός είτε του άλλου γονιού. 

 

Αυτή τη στιγμή, το 11 μηνών μωρό ζει στο πατρικό του κατηγορούμενου. 

 

Η εισαγγελία ανηλίκων έχει ξεκινήσει έρευνα ώστε να ληφθεί η κατάλληλη απόφαση για το ποιος θα λάβει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού.