Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» το τηλέφωνο και τα ταξίδια του συζυγοκτόνου

Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» το τηλέφωνο και τα ταξίδια του συζυγοκτόνου Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει οι τηλεφωνικές επαφές και τα ταξίδια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ομολόγησε πως δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά.

Τόσο οι δικαστικές, όσο και οι αστυνομικές Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, προκειμένου να λάβουν στοιχεία για τις επαφές που είχε τους τελευταίους έξι μήνες πριν από τη δολοφονία, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της RealNews.

Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί για το διάστημα από τον Νοέμβριο του 2020 έως και τις 11 Μαΐου του 2021, δηλαδή τη μέρα που ο 33χρονος πιλότος διέπραξε το έγκλημα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αλλά και οι δικαστικοί λειτουργοί που ανέλαβαν την κύρια ανάκριση φαίνεται πως δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του δράστη πως βρισκόταν σε «βρασμό ψυχής» όταν δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του. Παράλληλα, εξετάζουν το κατά πόσο ο πιλότος ήταν σε θέση να σκηνοθετήσει με λεπτομέρειες τη δήθεν ληστεία μέσα σε δύο ώρες από τη στιγμή που διέπραξε το έγκλημα.

Στα χέρια των Αρχών θα περιέλθουν σύντομα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο 33χρονος πιλότος, προκειμένου οι ερευνητές να έχουν γνώση των ταξιδιών που πραγματοποιούσε με τα ελικόπτερα της εταιρείας στο πλαίσιο της εργασίας του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ