Γλυκά Νερά: «Μην κάνεις σκηνές» - Ο διάλογος των αστυνομικών με τον δολοφόνο στο μνημόσυνο στην Αλόννησο

Γλυκά Νερά: «Μην κάνεις σκηνές» - Ο διάλογος των αστυνομικών με τον δολοφόνο στο μνημόσυνο στην Αλόννησο Facebook Twitter
0

Τον διάλογο των αστυνομικών με τον σύζυγο και καθ' ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν στο μνημόσυνο στην Αλόννησο, περιέγραψε η δημοτική σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, που βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της 20χρονης.

«Προχώρησαν μπροστά ο Μπάμπης (συζυγοκτόνος) με τη Σουζάνα (σ.σ μητέρα του θύματος), αγκαλιάστηκαν, και περιμέναμε γύρω στα πέντε λεπτά μέχρι να τελειώσει η συναισθηματική φόρτιση των δυο τους που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι για να πάρουμε σειρά κι εμείς να χαιρετίσουμε.»

«Την ώρα που τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί με πολιτικά ήμουν ακριβώς δίπλα. Του είπαν «Μπάμπη, σε παρακαλώ πρέπει να μας ακολουθήσεις, έχουμε μία εξέλιξη που είναι πάρα πολύ σοβαρή. 

Λέει «τι έγινε ρε παιδιά;» και εκείνη την ώρα πήγε να βγάλει το κινητό του τηλέφωνο... Και του λέει ο αστυνομικός «όχι τηλέφωνα, μην κάνεις σκηνές, είναι οι τηλεοράσεις εδώ, πρέπει να φύγουμε διακριτικά για το δικό σου καλό.»

Αυτός επέμενε. Να ρωτάει «τι έγινε;». Αστυνομικός του απάντηση πως δήθεν έχει συλληφθεί στο αεροδρόμιο ένα ύποπτος και «είσαι ο μόνος που τον έχεις δει. Πρέπει να πάμε αμέσως κάτω για να τον αναγνωρίσεις, δεν μπορούν να τον κρατούν άλλο». 

Κι έτσι ο δράστης «ηρέμισε και μπήκε μέσα σε πολιτικό αυτοκίνητο» για να αναχωρήσουν. 

Όπως λέει η δημοτική σύμβουλος, στην αρχή ο 32χρονος φάνηκε ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει τους αξιωματικούς. Είπε «δεν έχει τελειώσει το τρισάγιο ακόμα, περιμένετε», αλλά οι αστυνομικοί επέμεναν «Μπάμπη έχουμε ένα καινούργιο στοιχείο, είναι για το καλό σου. Πρέπει να αξιολογηθεί». 

Εκείνη την ώρα, ο θύτης αγκάλιασε ξανά την μητέρα της Καρολάιν και της είπε «Πρέπει να φύγω, μάλλον έχουν συλλάβει κάποιον ύποπτο και πρέπει να πάω για αναγνώριση».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ