Ενώπιον του τακτικού ανακριτή θα βρεθεί την Τρίτη 22 Ιουνίου ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για το φρικτό έγκλημα που διέπραξε στα Γλυκά Νερά, όταν δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν.

 

Η υπόθεση της δολοφονίας έχει πάρει πλέον τη δικαστική οδό και τα καίρια ζητήματα πλέον είναι η ποινή που θα επιβληθεί στον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο αλλά και το τι θα συμβεί με την επιμέλεια του παιδιού.

 

Κοινωνικός λειτουργός αναμένεται να επισκεφτεί τις δύο οικογένειες για το τι μέλλει γενέσθαι με την επιμέλειά της κόρης που απέκτησε μαζί το ζευγάρι.

 

Ο 32χρονος έχει ξεκαθαρίσει μέσω δικηγόρων πως επιθυμεί οι δύο οικογένειες να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό. Μέσα στην εβδομάδα, κοινωνικός λειτουργός θα επισκεφτεί και τις δύο οικογένειες, δηλαδή την οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς και την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προκειμένου να εξετάσει τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα και να αποφασίσει ποιο περιβάλλον είναι ασφαλέστερο για να για το παιδί. Σε περίπτωση που και οι δύο οικογένειες διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού, σενάριο πολύ πιθανόν με βάσει αυτά που έχουν δηλώσει οι δικηγόροι του πιλότου, τότε το δικαστήριο θα αποφανθεί και για την επιμέλεια του κοριτσιού.

 

Παράλληλα, θα πρέπει να αποφασίσει και τους τρόπους επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα.