Ανακοίνωση σχετικά με πληροφορίες που διακινούνται στα μέσα ενημέρωσης για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 

Ειδικότερα ανακοινώνεται ότι «πληροφορίες που διακινούνται στα Μέσα, με πιθανούς υπόπτους στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

 

Υπενθυμίζεται πως χθες η 11η Τακτική Ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατά συρροή σε βάρος του 36χρονου Γεωργιανού, που συνελήφθη την Παρασκευή στον Έβρο με πλαστό διαβατήριο και εξετάζεται από τις αρχές ενδεχόμενη εμπλοκή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

 

Η δικαστική λειτουργός εξέδωσε το ένταλμα που αφορά ληστείες αλλά και το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και ο 36χρονος αλλοδαπός μετήχθη στα δικαστήρια, ώστε -αφού εκτελεστεί το ένταλμα- να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την απολογία του. 

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, ο 36χρονος που επιχείρησε να βγει από τη χώρα από τους Κήπους του Έβρου, φαίνεται να συμμετείχε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι.

 

Οι δράστες της άγριας ληστείας είχαν δέσει και είχαν χτυπήσει τους τρεις κατοίκους του σπιτιού. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει βιολογικό υλικό του 36χρονου στον τόπο του εγκλήματος.