Για νέες ισχυρές καταιγίδες προειδοποιεί η Πολιτική Προστασία Μακεδονίας

Για νέες ισχυρές καταιγίδες προειδοποιεί η Πολιτική Προστασία Μακεδονίας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που ενδεχομένως να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Από τα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεαστούν, μέχρι τις βραδινές ώρες, η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες να φροντίσουν για την ασφάλεια των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα του ζητά να μεριμνήσουν για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM