ΓΕΝ: Πέθανε πρωτοετής ναυτική δόκιμος σε εκπαιδευτικό ταξίδι της Σχολής

ΓΕΝ: Πέθανε πρωτοετής ναυτική δόκιμος σε εκπαιδευτικό ταξίδι της Σχολής Facebook Twitter
0

Τον θάνατο μιας πρωτοετούς δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού, κατά τη διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας» σημειώνει στην ανακοίνωση το ΓΕΝ.  

«Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ηςΑυγούστου. Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.»

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλαστογράφησαν την υπογραφή γυναίκας με Αλτσχάιμερ για να πάρουν επιδοτήσεις

Οι επιτήδειοι πίστευαν ότι λόγω της ασθένειας της η Χρυσάνθη Σκαρπαθιώτη δεν θα προχωρούσε σε κινήσεις για να αιτηθεί αγροτικής επιδότησης για τις καλλιέργειές της
LIFO NEWSROOM