«Φταίει η βλακεία στο μυαλό μου» δήλωσε ο 25χρονος «δράκος» των Αμπελοκήπων, αλλά δεν έπεισε

«Φταίει η βλακεία στο μυαλό μου» δήλωσε ο 25χρονος «δράκος» των Αμπελοκήπων, αλλά δεν έπεισε Facebook Twitter
1

Σε λυγμούς ξέσπασε εντός της αίθουσας των δικαστηρίων της Ευελπίδων κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο «δράκος των Αμπελοκήπων».

Ο νεαρός άντρας κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα, για 3 περιπτώσεις βιασμού και 6 απόπειρες.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του σε διαφορετικές ώρες της νύχτας, ενώ φαίνεται πως προτιμούσε γυναίκες που φορούσαν κολάν και τακούνια.

Αρχικά, ο κατηγορούμενος δεν αποδεχόταν τις κατηγορίες και μάλιστα πίστευε πως τον είχαν συλλάβει ως ύποπτο για κλοπή. Όταν όμως τον αναγνώριζαν γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί τότε αναγκάστηκε να ομολογήσει κλαίγοντας.

Μάλιστα, θεωρούσε πως δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα και φέρεται επίσης να χαρακτήρισε τις πράξεις του ως «πλάκα και καγκουριά».

Ενώπιον ανακρίτριας και της εισαγγελέως ο 25χρονος δράστης προσπάθησε χθες να πείσει την έδρα ότι δεν είχε πρόθεση να επιτεθεί στις γυναίκες και έλεγε χαρακτηριστικά πως φταίει η «βλακεία του μυαλού μου».

Ο δράστης ζήτησε την κατανόηση των δικαστικών λειτουργών που όμως δεν έδειξαν να συμμερίζονται το δράμα του, ούτε έδειξαν να λαμβάνουν υπόψιν τους τον πρότερο έντιμο βίο του και τη μεταμέλειά του.

«Από βλακεία του μυαλού μου. Σας παρακαλώ μην με βάλετε φυλακή, θα τρελαθώ! Αφήστε με και αύριο κιόλας θα πάω στον γιατρό για να δω τι μου το προκάλεσε όλο αυτό» είπε ο δράστης όταν ρωτήθηκε για το κίνητρό του.

«Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα σας αφήσω να πάτε στον γιατρό. Έχετε αντιληφθεί πώς αισθάνονταν όλες αυτές οι γυναίκες τη στιγμή που τις κακοποιούσατε;» απάντησε η εισαγγελέας.

Ο 25χρονος νεαρός που επιτέθηκε συνολικά σε εννέα γυναίκες προκειμένου να τις θωπεύσει, οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ ο συνήγορός  του είπε ότι θα καταθέσει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο πατέρας του δράστη, επιχειρηματίας που διαθέτει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, εμφανίστηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων για να καταθέσει και ήταν σε κακή κατάσταση.

«Δεν του λείπει τίποτα» έλεγε με δάκρυα στα μάτια στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, περιγράφοντάς τον μάλιστα ως έναν φυσιολογικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει αφορμές. «Το πρωινά δούλευε ως προγραμματιστής σε εταιρία διανομής φαγητού μέσω ίντερνετ και ερχόταν τα απογεύματα και βοηθούσε και στο μαγαζί» τους είπε.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM