Φωτιά στην Ηλεία - Η πυροσβεστική διαψεύδει τις πληροφορίες για καμένα σπίτια

Φωτιά στην Ηλεία - Η πυροσβεστική διαψεύδει τις πληροφορίες για καμένα σπίτια Facebook Twitter
0

Η πυροσβεστική υπηρεσία διαψεύδει τις πληροφορίες για καμένα σπίτια στην Σπιάτζα, στον Πύργο Ηλείας.

Σύμφωνα με το patrisnews σπίτια έχουν τυλιχτεί στις φλόγες με την φωτιά να έχει εξαπλωθεί και σε κεντρικό δρόμο, αλλά αξιωματικός της πυροσβεστικής που μίλησε στο LIFO.gr διαψεύδει κατηγορηματικά το ρεπορτάζ.

«Έχουν καεί μόνο δύο παραπήγματα. Δεν έχουμε δώσει εντολή εκκένωσης του οικισμού», λέει χαρακτηριστικά, αφήνοντας όμως ανοικτό το ενδεχόμενο να έχει δοθεί εντολή εκκένωσης από τις τοπικές αρχές. 

Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 17 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM