Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Χωρίς ρεύμα η Σαμοθράκη

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Χωρίς ρεύμα η Σαμοθράκη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζει το νησί της Σαμοθράκης λόγω της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη

Η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στη Σαμοθράκη προκαλώντας «τεράστιες καταστροφές στο δίκτυο διανομής». Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει προσπάθεια να μεταφερθούν γεννήτριες στο νησί προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών στην ηπειρωτική χώρα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ δήμος ζητά την κατανόηση των πολιτών, καθώς το εν λόγω πρόβλημα επηρεάζει και την υδροδότηση - και ζητά τη λελογισμένη κατανάλωση νερού. 

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Χωρίς ρεύμα η Σαμοθράκη Facebook Twitter

Για την φωτιά στην Αλεξανδρούπολη στην τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής αναφέρθηκε πως επιχειρούν 241 πυροσβέστες με 12 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 70 οχήματα, ενώ επιχείρησαν περιοδικά 7 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα. Από τις πρωινές ώρες εκδόθηκαν μέσω 112, έξι προειδοποιητικά μηνύματα για την ενημέρωση και την ασφαλή απομάκρυνση των πολιτών. Δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας καθώς και πλοιάρια του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος ενεργοποιήθηκαν για την απομάκρυνση πολιτών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: «Μας κλώτσησαν» λένε ωφελούμενοι ΚΑΠΗ για beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: «Μας έδιωξαν λες και ήμασταν πρόβατα» λένε οι ηλικιωμένοι για τα beach bars που τους αρνήθηκαν την είσοδο

Τι καταγγέλλουν ηλικιωμένοι που δικαιούνταν δωρεάν μπάνια από πρόγραμμα του δήμου - «Μας έκανε μια κίνηση με τα χέρια του θαρρείς και ήμασταν πρόβατα»
LIFO NEWSROOM
Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Ελλάδα / Αυξήθηκαν οι νεκροί από τροχαία στην Ελλάδα - Στην 4η χειρότερη θέση της ΕΕ

Η πιθανότητα θανάτου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι τριπλάσια σε σχέση με χώρες όπως η Νορβηγία, η Σουηδία και η Μάλτα, και διπλάσια από χώρες όπως η Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Σλοβενία
LIFO NEWSROOM