Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Χωρίς ρεύμα η Σαμοθράκη

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Χωρίς ρεύμα η Σαμοθράκη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζει το νησί της Σαμοθράκης λόγω της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη

Η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στη Σαμοθράκη προκαλώντας «τεράστιες καταστροφές στο δίκτυο διανομής». Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλει προσπάθεια να μεταφερθούν γεννήτριες στο νησί προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών στην ηπειρωτική χώρα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ δήμος ζητά την κατανόηση των πολιτών, καθώς το εν λόγω πρόβλημα επηρεάζει και την υδροδότηση - και ζητά τη λελογισμένη κατανάλωση νερού. 

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Χωρίς ρεύμα η Σαμοθράκη Facebook Twitter

Για την φωτιά στην Αλεξανδρούπολη στην τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής αναφέρθηκε πως επιχειρούν 241 πυροσβέστες με 12 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 70 οχήματα, ενώ επιχείρησαν περιοδικά 7 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα. Από τις πρωινές ώρες εκδόθηκαν μέσω 112, έξι προειδοποιητικά μηνύματα για την ενημέρωση και την ασφαλή απομάκρυνση των πολιτών. Δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας καθώς και πλοιάρια του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος ενεργοποιήθηκαν για την απομάκρυνση πολιτών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την «εισβολή» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Η κατάθεση του αστυνομικού για την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

«Κατέρρευσε από τη φόρτιση» η Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα
NEWSROOM