Φωτιά στη Λευκίμμη Κέρκυρας - Επιχειρούν και εναέριες δυνάμεις

Φωτιά στη Λευκίμμη Κέρκυρας - Επιχειρούν και εναέριες δυνάμεις Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi / Αρχείου.
0

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Λευκίμμη σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση ενώ στη μάχη με τις φλόγες συνδράμουν τόσο επίγεια όσο και εναέρια μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, από εδάφους επιχειρούν 30 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου. Παράλληλα από αέρος, ρίψεις νερού κάνουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Επί του παρόντος, δε φαίνεται να απειλούνται κατοικίες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM