Folli Follie: Αναίρεση του βουλεύματος για την αποδέσμευση περιουσιακών στοιχείων

Folli Follie: Αναίρεση από τον Άρειο Πάγο στο βούλευμα για την αποδέσμευση περιουσιακών στοιχείων Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Αναίρεση ασκήθηκε σήμερα από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στο βούλευμα με το οποίο είχαν αποδεσμευτεί περιουσιακά στοιχεία της Folli Follie.

Συγκεκριμένα, οι συνήγοροι που εκπροσωπούν τους ζημιωθέντες επενδυτές, είχαν καταθέσει αίτηση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να ασκηθεί αναίρεση κατά του βουλεύματος που ενέκρινε την αποδέσμευση των δεσμευθέντων υπέρ του Δημοσίου, αλλά και των ιδιωτών επενδυτών περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie.

Η αίτηση των συνηγόρων έγινε δεκτή από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση, ο οποίος και άσκησε την αναίρεση του βουλεύματος.

Μετά την άσκηση αναίρεσης από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το θέμα περνά πλέον στα χέρια των αρεοπαγιτών, οι οποίοι με βούλευμά τους θα αποφασίσουν για το τι θα ισχύσει αναφορικά με την αποδέσμευση των επίμαχων περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie.

Σημειώνεται πως είναι σε εξέλιξη η δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των επί σειρά ετών παραποιημένων στοιχείων της Folli Follie, από την οποία αποβλήθηκε η προσωρινή διοίκηση της εταιρείας καθώς το δικαστήριο δεν δέχθηκε την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που δήλωσε η FFG με την έναρξη της διαδικασίας στις 14 Σεπτεμβρίου. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM