Φαράγγι Βίκου: Υπέκυψε στα τραύματά της η τουρίστρια που έπεσε από ύψος 40 μέτρων

ΦΑΡΑΓΓΙ ΝΕΚΡΗ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Υπέκυψε στα τραύματά της η τουρίστρια που έπεσε από ύψος 40 μέτρων, στο Φαράγγι του Βίκου.

Πρόκειται για 25χρονη υπήκοο Ηνωμένων Πολιτειών.

Νωρίτερα, στήθηκε επιχείρηση διάσωσης για τη νεαρή Αμερικανίδα τουρίστρια που έκανε πεζοπορία με την παρέα της στο φαράγγι του Βίκου.

Από την Πολιτική Προστασία και την Πυροσβεστική ζητήθηκε ελικόπτερο για την μεταφορά της το οποίο ξεκίνησε στις 13.00 από την Ελευσίνα.

Το ελικόπτερο κατάφερε μετ’ εμποδίων, λόγω των ισχυρών ανμένων, να προσεγγίσει το σημείο και να παραλάβει την τραυματία, η οποία δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Γύρω στις 4 το απόγευμα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό της κοπέλας.

Στο σημείο επιχείρησαν, επίσης, συνολικά 13 πυροσβέστες από τον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Ιωαννίνων, την 5η ΕΜΑΚ και την 5η ΕΜΟΔΕ.

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM