Ευρυτανία: Αγνοείται 48χρονη γυναίκα- Είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογειακή βία

Ευρυτανία: Αγνοείται 48χρονη γυναίκα- Είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογειακή βία Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από τις αρχές για τον εντοπισμό μια 48χρονης γυναίκας από την Ευρυτανία η οποία αγνοείται.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι η γυναίκα ζούσε και εργαζόταν στο Καρπενήσι. Την εξαφάνιση δήλωσε τηλεφωνικώς στην αστυνομία μία φίλη της με την ίδια να ισχυρίζεται πως η 48χρονη είχε εκφράσει την επιθυμία της να βάλει τέλος στη ζωή της, μέσω των σόσιαλ μίντια.

Στο μεταξύ, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η αγνοούμενη είχε καταγγείλει τον άνδρα της για ενδοοικογειακή βία.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε στη Γέφυρα Τατάρνας την Πέμπτη και μέσα εντοπίστηκε το κινητό της τηλέφωνο. Υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες ότι στο αυτοκίνητο υπήρχε και κάποιο σημείωμα. Σε κάθε περίπτωση, το όχημα παρελήφθη από την αστυνομία.

Παράλληλα, η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής από χθες που ειδοποιήθηκε, είναι μεγάλη, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει καρπούς. Σε αυτήν συμμετέχουν στις στελέχη της 7ης ΕΜΑΚ, από τη Λαμία, όπου με βάρκα κινούνται στην τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών, ψάχνοντας, ενώ στις έρευνες χθες συμμετείχαν και μέλη από τον ορειβατικό σύλλογο Αγράφων.

Σήμερα καθοδόν βρίσκονται και στελέχη της 8ης ΕΜΑΚ, όπου με drone θα συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας καθώς και 5μελης ομάδα δυτών της 1ης ΕΜΑΚ.

Όπως ανέφεραν στελέχη της Πυροσβεστικής, το έργο τους δυσκολεύεται καθώς αν και η λίμνη είναι τεχνητή, υπάρχουν ρεύματα, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, εάν έπεσε η γυναίκα, μπορεί να παρασύρθηκε και παράλληλα το βάθος φτάνει τα 80 μέτρα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM