ΒΑΣΕΙΣ 2024

Εξώδικο Κούγια κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για τα μηνύματα στο Viber

Εξώδικο Κούγια κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για τα μηνύματα στο Viber Facebook Twitter
Αλέξης Κούγιας / Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Μήνυση και αγωγή καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, συζύγου και θύμα ξυλοδαρμού του Απόστολου Λύτρα, με αφορμή μηνύματα που φέρεται να έστειλε η ίδια και στα οποία αναφερόταν το όνομά του.

Χθες Τετάρτη, η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού, αποκάλυψε πως εκ μέρους του συζύγου της, είχε προστεθεί σε κοινή συνομιλία στο Viber, χωρίς τη θέλησή της. Κατόπιν της αποκάλυψης αυτής, Μέσα Ενημέρωσης δημοσιοποίησαν μηνύματα τόσο από τη συγκεκριμένη συνομιλία όσο και από άλλες που είχε η Σοφία Πολυζωγοπούλου με συνεργάτες της ίδιας και του Απόστολου Λύτρα, καθώς εργάζονταν μαζί στο δικηγορικό τους γραφείο.

Μεταξύ των μηνυμάτων αυτών, φαίνεται η Σοφία Πολυζωγοπούλου να αναφέρεται στον Αλέξη Κούγια και στην παρέμβασή του στην υπόθεση. Ο ποινικολόγος μίλησε για «αντρίκεια συμπεριφορά» του Απόστολου Λύτρα, διότι αυτός παραδέχθηκε ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, ενώ θα μπορούσε να συνεχίσει να το αποκρύπτει, σύμφωνα με το σκεπτικό του Αλέξη Κούγια.

Στο επίμαχο μήνυμα, στο οποίο στηρίζεται η εξώδικη δήλωση του Αλέξη Κούγια, η Σοφία Πολυζωγοπούλου φέρεται να λέει: «Μάζεψε τον, που μιλάει με Κούγια και λένε π…».

Μεταξύ άλλων, τα μηνύματα που ήρθαν στη δημοσιότητα, αναφερόταν σε υποθέσεις του γραφείου και στην έλλειψη χρηματοδότησης, ενώ συνεργάτης των δύο δικηγόρων ανέφερε πως κάποιοι εκ των εργαζομένων είναι απλήρωτοι. Χαρακτηριστική του κλίματος που επικρατεί και της τεταμένης κατάστασης είναι και η αναφορά συνεργάτη προς τον Απόστολο Λύτρα, όπου φέρεται να λέει: «Κύριε Αποστόλη, εάν υπήρχε τρόπος μέσω viber θα σας έριχνα μπουνιά».

Ελλάδα
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόστολος Λύτρας: Πώς παραβιάστηκαν οι όροι του εισαγγελέα- Τι λέει ο συνήγορος Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Έκαναν γκρουπ στο viber, έβαλαν την Σοφία Πολυζωγοπούλου και έπαιρνε μηνύματα από τον Λύτρα

«Θεωρούμε ότι είναι παραβίαση όρων» εξήγησε ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου - «Η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα άνοιξε με τα κλειδιά και μπήκε στον αύλειο χώρο»
LIFO NEWSROOM
Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο

Ελλάδα / Θέμης Σοφός: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε 30 μπουνιές μέσα στο αυτοκίνητο από τον Λύτρα

«Έχουμε φθάσει σε απύθμενα βάθη θράσους αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική βάση σε μια συμπεριφορά η οποία μάλλον είναι η μόνη που διαφοροποιεί το ανθρώπινο είδος από τα ζωώδη ένστικτα»
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Ελλάδα / Διήμερη αποχή από ηλεκτρονική συνταγογράφηση αποφάσισαν οι γιατροί

Αντιδρούν στη διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και προβλέπει αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση που οι ιδιώτες γιατροί αρνηθούν να στηρίξουν το ΕΣΥ
LIFO NEWSROOM