Εξιτήριο πήρε ο Γιώργος Βουλγαράκης, δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο

Εξιτήριο πήρε ο Γιώργος Βουλγαράκης, δύο εβδομάδες μετά το τροχαίο Facebook Twitter
0

Δύο εβδομάδες μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε, ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει έναν δρόμο στο κέντρο της Αθήνας. Μεταφέρθηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, όπου διαγνώστηκε με ανοικτό επιπλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης, και χειρουργήθηκε.

Ο πρώην υπουργός ανάρτησε σήμερα στο Facebook μία φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο και ενημέρωσε πως επιστρέφει σπίτι του, ενώ ευχαρίστησε για τα μηνύματα που έλαβε.


Συγκεκριμένα, αναφέρει στο μήνυμά του: «Μετά από ένα αναπάντεχο ατύχημα, που οδήγησε σε ένα αρκετά σοβαρό χειρουργείο με δύσκολες επιπλοκές, γυρίζω επιτέλους σπίτι μου, ύστερα από δύο βδομάδες στο νοσοκομείο. Θέλω να σας ευχαριστήσω, ειλικρινά, απ την καρδιά μου για τα ζεστά σας λόγια και τις ευχές. Δεν έχω λόγια πραγματικά! Σας ευχαριστώ!».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM
«Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που γεννήθηκε από το σπέρμα του Δανού δότη στην Ελλάδα και πέθανε από καρκίνο

Ελλάδα / «Μεταξύ 5-10 χρονών» το παιδί που πέθανε από καρκίνο στην Ελλάδα και είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη

Ήταν μέλος οικογένειας με τρία παιδιά που γεννήθηκαν από το σπέρμα του συγκεκριμένου δότη - Μετά τον θάνατό του διαγνώστηκε με καρκίνο και άλλο παιδί της οικογένειας
THE LIFO TEAM