Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στο Ρέθυμνο

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στο Ρέθυμνο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στο Ρέθυμνο και συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Σέρβος, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της μαστροπείας μιας και ωθούσαν στην πορνεία 35χρονη από τη Ρωσία έναντι χρηματικού ποσού.

Οι αστυνομικοί προσποιούμενοι τους πελάτες διαπίστωσαν πως οι δύο άνδρες προήγαγαν στην πορνεία την 35χρονη σε θαμώνες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Ένας αστυνομικός οδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο υποκρινόμενος ότι θέλει συνευρεθεί ερωτικά με την 35χρονη.

Μετά από την καταβολή του χρηματικού ποσού όμως (το οποίο ήταν προσημειωμένο), συνελήφθησαν αμέσως οι δράστες.

Η 35χρονη συνελήφθη επίσης.

 Σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, και όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στο Τατόι: Τα αίτια του ατυχήματος αναζητά η Πολεμική Αεροπορία – Τα δύο πιθανά σενάρια

Ελλάδα / Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στο Τατόι: Τα αίτια του ατυχήματος αναζητά η Πολεμική Αεροπορία – Τα δύο πιθανά σενάρια

Δύο πιλότοι τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η Πολεμική Αεροπορία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος
LIFO NEWSROOM