Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων που έκλεβε μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα στην Αττική

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων που έκλεβε μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα στην Αττική Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
0

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων, αποτελούμενη από τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό, που κατηγορείται ότι διέπραττε κλοπές από καταστήματα, καθώς και κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών και ΙΧ αυτοκινήτων.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στη Δάφνη, την Ομόνοια και τον Νέο Κόσμο.

Ως προς τη μεθοδολογία της δράσης τους, βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, κινούμενοι με δίκυκλες μοτοσυκλέτες και ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κλέψει νωρίτερα, εντόπιζαν καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και με τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων, όπως καπάκια φρεατίων, έσπαγαν τις προσόψεις και τις εισόδους των καταστημάτων, αφαιρώντας, στη συνέχεια, ταμειακές μηχανές και χρήματα.

 Ως προς τη μεθοδολογία της δράσης τους, βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, κινούμενοι με δίκυκλες μοτοσυκλέτες και ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία είχαν κλέψει νωρίτερα, εντόπιζαν καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και με τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων, όπως καπάκια φρεατίων, έσπαζαν τις προσόψεις και τις εισόδους των καταστημάτων, αφαιρώντας, στη συνέχεια, ταμειακές μηχανές και χρήματα.

Έως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί 20 κλοπές από καταστήματα, δύο κλοπές ΙΧ αυτοκινήτων και πέντε κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών, από τις περιοχές της Αργυρούπολης, της Ηλιούπολης, του Αλίμου, της Γλυφάδας, της Δάφνης, του Βύρωνα και της Νέας Σμύρνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM