Εξαδάκτυλος: Από Δευτέρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στη Θεσσαλονίκη - Είναι αναγκαίο

Εξαδάκτυλος: Από Δευτέρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στη Θεσσαλονίκη - Είναι αναγκαίο Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στους επιδημιολόγους η πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη, η οποία, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται μία «ανάσα» πριν από ένα νέο lockdown.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να συζητηθεί στην Επιτροπή, η κατάσταση της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, με τις όποιες αποφάσεις να ανακοινώνονται από την κυβέρνηση στην ενημέρωση της Παρασκευής.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία στη Θεσσαλονίκη δείχνουν εικόνα ανάλογη με εκείνη του περασμένου Νοεμβρίου.

«Το σίγουρο είναι ότι η Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετική από τη Δευτέρα. Θα έχει άλλη κατάσταση απ' αυτήν που έχει σήμερα. Είναι αναγκαίο» είπε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος στο Open και πρόσθεσε: «Θέλω να διαβεβαιώσω ότι το έγκαιρο της αποφάσεως (σ.σ.: για την Αττική), μας κάνει να βλέπουμε μικρότερο κόστος και υγειονομικό και οικονομικό. Εκτιμώ ότι ο χρόνος που θα χρειαστεί τώρα, είναι μικρότερος απ' αυτόν που θα χρειαζόταν αν αργούσαμε πάλι μια δυο βδομάδες».

Αναφερόμενος στις μεταλλάξεις υποστήριξε ότι δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον. «Είναι δεδομένο ότι θα επικρατήσουν οι μεταλλάξεις. Χρειάζεται ταχύτερες αποφάσεις και πρόληψη» επεσήμανε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ελλάδα / Στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Όπου υπάρχει πόνος, πρέπει να είμαστε κοντά»

Ο Αρχιεπίσκοπος, περνώντας με το αυτοκίνητό του από το σημείο, ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να χαιρετήσει τον απεργό πείνας και να του εκφράσει τη συμπαράστασή του
LIFO NEWSROOM